10mila 2018 (29/04/2018)
Kategoria: Kilpailut
Kartta/alue: Nynäshamn
Maa: Sweden
Osuus: 7 osuus
Matka: 12.06 km
Aika: 80:34
Jaloissa oli loistava kulku etenkin maastossa. Suunnistus vielä kevätterässä, hiihtokauden jäljiltä pientä epävarmuutta. Ykköselle yksin, ja siitä eteenpäin letkassa. Vauhdin puolesta olisi voinut karata letkasta, mutta oma suunnistus ei antanut vielä mahdollisuuksia siihen. Kympille mennessä pääsin porukasta hieman irti oikomalla tieltä viivaa pitkin rastille, mutta ajoivat kiinni seuraavalla välillä, loppu porukalla maaliin. Sen verran tuli juostua metsässä, ettei irronnut lopussa minkäänlaista kiriä :D
Osuussijoitus 73/330 oli paljon parempaa, mitä osasin kevään vähäisen maastorutiinin ja pienen kantapäävaivan takia etukäteen odottaa.

K-1 Otin varman tiekierron väistääkseni pienipiirteistä ja hitaaksi kerrottua mäkeä. Sähkölinjalta lähtiessä samaistusvirhe, lähdin yhtä kallionrakoa liian aikaisin metsään. Rastiympyrässä vielä pieni koukku, lippu ei osunut silmään ja usko petti.

1-2 kompassikäyttövirhe, suunta olisi pitänyt ottaa alussa sillalle eikä viivan suuntaan.

2-5 letka kasaan. Vitosvälillä vedin letkaa, mutta jäin ennen rastia varmistelemaan oikeaa notkoa.

5-7 letkassa juoksua, rastit 6 ja 7 piti kaivaa pyöräyttämällä kumpareet ympäri.

7-8 oma suunnistus jäi pahasti vajaaksi, letkan perällä muihin luottaen kohti tietä. Tielle tullessa siirryin toiseksi Søllerød OK:n veturin perään ja nyt ahdistettiin miestä jo oikeen kunnolla. Muut takana alkoivat jäädä.

8-9 kahdestaan kohti rastia. Veturi lähti liikaa oikealle, aloin epäilemään ja tartuin toiseen porukkaan vasemmalta, siitä rastille.

9-10 Viitisen miestä oli letkassa tielle tultaessa. Lähdin oikomaan viivan kohdalta metsään, muut jatkoivat tietä pidemmälle. Tulin hieman ennen tätä porukkaa rastille. Lippu löytyi hyvin, kun olin tiedustellut sen ykkösvälillä.

10-11 epävarmaa etenemistä itsekseen, yritin tehdä liian tarkkaa työtä. Polulle letka ajoi kiinni ja letkassa vähän koukkien kaivettiin rasti 11.

11-Maali sen minkä jaloista irtosi porukan mukana. Lopussa en pystynyt vastaamaan muiden kiriin, ja 5 hengen porukka tuli maaliin parikymmentä metriä edellä.

Näytä kommentit (0)
 
10mila 2018 (29/04/2018) 10mila 2018 (29/04/2018)